Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autó-dekoráció linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: A legnagyobb - Fóliavágás [6. oldal]
részletek »

Autó-dekoráció képes leírás: A legnagyobb - Fóliavágás [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: autodekoracio.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 96 db
A legnagyobb internetes matrica-webáruház

A legnagyobb internetes matrica-webáruház

Wooom matricatervező rendszer!!! Unod már, hogy az autód vagy motorod nem tűnik ki a többi közül? Szeretnél egyedi matricát az ízlésednek megfelelően? Most megtervezheted, mi pedig legyártjuk Neked, kedvező áron. Wooom matricatervező rendszer egyedülálló! Interaktívan megtervezheted a

Extrém dekor szett

Extrém dekor szett

A legtöbben azért jönnek ide mert szeretnének ütős optikát az autójukra. Ha neked is ez a célod akkor a legjobb helyen jársz. Látványos optikai tuning, nem milliókból.

Itt megtalálod a matricát, amit régóta keresel!

Itt megtalálod a matricát, amit régóta keresel!

Itt megtalálod a matricát, amit régóta keresel... Ha nem mi elkészítjük... Itt mindent megtudhatsz a matricákról, azok készítéséről. Webshopunkból egyszerűen rendelhetsz kész matricáink közül: matrica készítés, 3dmatrica, 3d matrica készítés, dombormatrica gyártás, műgyantás matrica, dekorszett, szélvédő felirat, tábla, póló és egyéb kiegészítők... online megrendeled, és postai utánvéttel már küldjük is!

Nonfiguratív matricák, szélvédő matricák

Nonfiguratív matricák, szélvédő matricák

Minden matrica vásárláshóz 1500 ft értékű ajándék matricát küldünk ajándékba! Te kiválasztod a legjobb matricát- mi elkészítjük és pár nap múlva meg is kapod a cuccot.

Empack

Empack

A Bicma által gyártott, a kerekes közúti és mezőgazdasági járművekre felszerelendő és használandó jelző eszközöknek széles a választéka. Az ENSZ-EGB 70. előírása egységes feltételeket szab meg a nehéz és hosszú járművek hátsó megjelölésével kapcsolatban. A tehergépkocsikon és vontatókon csíkos, míg a pótkocsikon és félpótkocsikon úgynevezett keretes fényvisszaverő táblát kell alkalmazni sárga fényvisszaverő és vörös villódzó csík kialakításával. Árukínálatunkban megtalálhatók a hulladékszállítás megjelölésére szolgáló 'A' tábla, a túlméretes jelzésre szolgáló piros-fehér csíkos tábla, a német parkoló tábla, a lassú járművekre vonatkozó ENSZ-EGB 69. szerinti háromszögtábla és a különféle kivitelű TIR-, és ADR táblák, ADR felszerelések, robbanásbiztos lámpa stb. Gyári áron kínáljuk a ENSZ-EGB 104 szerinti, a nehéz és hosszú járművek fényvisszaverő megjelölésére alkalmas Reflexite szalagot, akár merev falú felületre, akár ponyvára. Statisztikai adatok alapján 41%-al csökkent a balesetek száma ezen fényvisszaverő szalagok alkalmazásával. Több európai országban az ott bejegyzett gépjárműveken már most kötelező a használata.

Hirdetés
ST. Florian

ST. Florian

1995 A Pyro Dienst egyéni vállalkozás családi vállalkozásként megalakul. 1996 Megnyitjuk első tűzoltó készülék javító műhelyünket. 1997 Felépül új korszerű, kétszintes javítóműhelyünk és irodánk. Új felületkezelési technológiát vezetünk be. Megnyerjük a Fővárosi Tűzoltó Parancsnokság és kerületi parancsnokságok tűzoltó készülékeinek javítását, valamint a MOL Rt. Pest-megyei régió gázfogadó állomásai tűzoltó készülékeinek komplett karbantartását. 1998 Megnyitjuk első színvonalas szaküzletünket Budapesten, a Hungária körúton. Együttműködési szerződést kötünk a ROLLEXCO Rt.-vel, mint legnagyobb magyar tűzoltó készülék gyártóval, akinek regionális vezérképviseletét látjuk el Budapesten és pest megyében. 2001 Bővítjük szaküzletünket és megnyitjuk első budapesti irodánkat. 2002 Bevezetjük az ISO 9001 minőségirányítási rendszert. 2003 Szakműhelyünket bővítjük és felújítjuk, valamint a gépjárműparkot újra cseréljük. 2005 Európai Uniós pályázatokat nyerünk logisztikai fejlesztésre, valamint munkatársaink képzésére. 2006 Budapesti székhelyünk szomszédságában saját, háromszintes ingatlant vásárolunk, amellyel ötszörösére növeljük addigi területünk nagyságát. 2007 Cégünk neve Pyro Dienst Kft.-ről St. Florian Kft.-re változik és teljesen megújul

Fényvisszaverő matricák

Fényvisszaverő matricák

Ne maradjon le a legkedvezőbb vásárlási lehetőségekről! Mi mindig időben figyelmeztetjük Önt! Amennyiben szeretne mindig értesülni legújabb termékeinkről, akcióinkról, kedvezményeinkről és sok egyéb hasznos információról kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Autómágnes

Autómágnes

Teljes felületében rugalmas, rendszerint 0,8 mm vastag, mágnesfóliából készített, egyedi formájú reklámhordozó, amelynek felülete tetszés szerinti grafikával, különböző nyomdai megoldásokkal (szita-, ofszet-, digitális nyomtatás) tehető egyedivé. Vízhatlan, így ellenáll a legszélsőségesebb időjárási körülményeknek is. A gépkocsik karosszériájának minden vasalapú, sima, sík vagy kis ívben domborodó fém felületre mágnesesen tapad. Nagy sebességnél, maximum 160 km/óra, is biztonságosan alkalmazható, szükség szerint feltehető-levehető

Autódekor

Autódekor

Ma már kevés az olyan, önmagára valamit is adó cég, amely nem használja ki az autóparkjában, ill. azok felületein rejlő reklámlehetőségeket. Az utakat járva lépten-nyomon látunk a cégek neveit hirdető feliratokat - az egyszerű kis szolídan feliratozottaktól egészen a tetőtől talpig reklámmal borított autókig. Talán a legolcsóbb és legszélesebb réteg elé tárt mobil hirdetés, amely egy többmilliós autó értékének töredékéért elkészíthető. Ez igaz egy üzletkötői autóra, de akár igaz egy rakományt szállító kamionra is. A speciálisan autókra kifejlesztett fóliákból hatalmas szín- és anyagválaszték áll rendelkezésünkre, melyek használhatóak fényezett felületekre, de akár ponyvákra, felépítményekre is. Az anyagok között megtalálhatóak a plotterel vágható és a nyomtatható anyagok is. És a technika fejlődése már nem szab gátat a két eljárás kombinálásának sem. Napjainkban már akár a vágható, akár a nyomtatható anyagok is elérték azt a minőséget, hogy az autó bármilyen felületére - legyen az bármilyen sima, egyenetlen vagy akár íves - felragaszthatóak legyenek, és több éves tartósságot is produkáljanak. Nagyon jó megoldás egy cégautó esetén a teljes, fóliával történő bevonás is, amely a reklámfelületen kívül az autó fényezését is megvédi, amely amikor eladásra kerül, a fólia eltávolítása után gyári fényezéssel adható el.

Hirdetés
Matricamánia

Matricamánia

Üdvözlünk a MatricaMánia birodalmában! Itt mindent megtudhatsz a matricákról, azok készítéséről. Webshopunkból egyszerűen rendelhetsz kész matricáink közül: matrica, 3dmatrica, dombormatrica, műgyantás matrica, dekorszett, szélvédő felirat, tábla, póló és egyéb kiegészítők... online megrendeled, és postai utánvéttel már küldjük is! A piros menüpontok alatt a matricagyártás különböző módjairól olvashatsz és arról, hogy cégünk milyen szolgáltatásokkal áll megrendelői rendelkezésére! A sárga menük alatt kedvedre válogathatsz matricák, dekorszettek, szélvédő feliratok, pólók és egyéb kiegészítők közül,

Fóliavágás

Fóliavágás

Oldalunkon néhány kattintással megrendelhető a kiválasztott matrica (a kért méretben és színben). Amennyiben nem talál kedvére valót, küldött kép alapján legyártjuk!!! egy igazán kedvelt, és mutatós dekorációs elem, bármely autóra. Szöveg, logó, tattoo vagy egyedi dekor is kérhető.

Tuti menü