Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fényvisszaverő matrica képes leírás - Autó-dekoráció.tlap.hu
részletek »

Fényvisszaverő matrica - Autó-dekoráció.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autodekoracio.tlap.hu » Fényvisszaverő matrica
Keresés
Találatok száma - 4 db
Valmar munka- és tűzvédelmi webáruház

Valmar munka- és tűzvédelmi webáruház

Munkavédelmi ruházat, védőfelszerelések, munkabiztonsági jelek, tűzvédelmi eszközök kereskedelme.Tűzvédelmi szabályzatok, tűzriadóterv-készítés, osztályba sorolás. Tűzvédelmi szakvizsgáztatás. Tűzoltókészülékek forgalmazása, felülvizsgálata. Munkaruházatok, védőfelszerelések árusítása. Munkavédelmi, tűzvédelmi, érintésvédelmi, KRESZ-táblák, piktogramok, feliratok gyártása, forgalmazása.

Empack

Empack

A Bicma által gyártott, a kerekes közúti és mezőgazdasági járművekre felszerelendő és használandó jelző eszközöknek széles a választéka. Az ENSZ-EGB 70. előírása egységes feltételeket szab meg a nehéz és hosszú járművek hátsó megjelölésével kapcsolatban. A tehergépkocsikon és vontatókon csíkos, míg a pótkocsikon és félpótkocsikon úgynevezett keretes fényvisszaverő táblát kell alkalmazni sárga fényvisszaverő és vörös villódzó csík kialakításával. Árukínálatunkban megtalálhatók a hulladékszállítás megjelölésére szolgáló 'A' tábla, a túlméretes jelzésre szolgáló piros-fehér csíkos tábla, a német parkoló tábla, a lassú járművekre vonatkozó ENSZ-EGB 69. szerinti háromszögtábla és a különféle kivitelű TIR-, és ADR táblák, ADR felszerelések, robbanásbiztos lámpa stb. Gyári áron kínáljuk a ENSZ-EGB 104 szerinti, a nehéz és hosszú járművek fényvisszaverő megjelölésére alkalmas Reflexite szalagot, akár merev falú felületre, akár ponyvára. Statisztikai adatok alapján 41%-al csökkent a balesetek száma ezen fényvisszaverő szalagok alkalmazásával. Több európai országban az ott bejegyzett gépjárműveken már most kötelező a használata.

ST. Florian

ST. Florian

1995 A Pyro Dienst egyéni vállalkozás családi vállalkozásként megalakul. 1996 Megnyitjuk első tűzoltó készülék javító műhelyünket. 1997 Felépül új korszerű, kétszintes javítóműhelyünk és irodánk. Új felületkezelési technológiát vezetünk be. Megnyerjük a Fővárosi Tűzoltó Parancsnokság és kerületi parancsnokságok tűzoltó készülékeinek javítását, valamint a MOL Rt. Pest-megyei régió gázfogadó állomásai tűzoltó készülékeinek komplett karbantartását. 1998 Megnyitjuk első színvonalas szaküzletünket Budapesten, a Hungária körúton. Együttműködési szerződést kötünk a ROLLEXCO Rt.-vel, mint legnagyobb magyar tűzoltó készülék gyártóval, akinek regionális vezérképviseletét látjuk el Budapesten és pest megyében. 2001 Bővítjük szaküzletünket és megnyitjuk első budapesti irodánkat. 2002 Bevezetjük az ISO 9001 minőségirányítási rendszert. 2003 Szakműhelyünket bővítjük és felújítjuk, valamint a gépjárműparkot újra cseréljük. 2005 Európai Uniós pályázatokat nyerünk logisztikai fejlesztésre, valamint munkatársaink képzésére. 2006 Budapesti székhelyünk szomszédságában saját, háromszintes ingatlant vásárolunk, amellyel ötszörösére növeljük addigi területünk nagyságát. 2007 Cégünk neve Pyro Dienst Kft.-ről St. Florian Kft.-re változik és teljesen megújul arculatunk. 2008 Bevezetjük az ISO 14001 környezettanúsítási rendszert.

Fényvisszaverő matricák

Fényvisszaverő matricák

Ne maradjon le a legkedvezőbb vásárlási lehetőségekről! Mi mindig időben figyelmeztetjük Önt! Amennyiben szeretne mindig értesülni legújabb termékeinkről, akcióinkról, kedvezményeinkről és sok egyéb hasznos információról kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Tuti menü