Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autómatrica képes leírás - Autó-dekoráció.tlap.hu
részletek »

Autómatrica - Autó-dekoráció.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autodekoracio.tlap.hu » Autómatrica
Keresés
Találatok száma - 26 db
Autó dekor fólia nagykereskedelem

Autó dekor fólia nagykereskedelem

Amerikai ARLON járműfólia. Fő funkciója a jármű dekorálás, reklám felület. Védelmet nyújt az időjárás viszontagságaitól. Szükség esetén nyom nélkül eltávolítható. Cégünk az ARLON márka kizárólagos magyarországi importőre és képviselete. Járműfólia viszonteladók, felhasználók és végfelhasználók megkeresését szívesen vesszük. Teljes autó bevonására alkalmas autófólia, amely ellenáll a napsugárzásnak, a forróságnak és a hidegnek. Fő funkciója a gépjármű dekorációja, emellett védi a karosszériát is a külső hatásoktól. 1998. óta foglalkozunk nagy formátumú nyomtatókhoz (plotter gépek) való médiák forgalmazásával. Az egyszerű 80 grammos papíroktól a felületkezelt nagyobb gramm súlyú papírokig. Ezen kívül még vinylek, fotó papírok, öntapadós fóliák, és más egyéb nyomtatható anyagok, például színes lézernyomtatóba való A/4-es és A/3-as öntapadós fóliák szerepelnek termék skálánkon. Anyagainkat Európa országaiból importáljuk: Svájc, Németország, Franciaország, Belgium, Egyesült Királyság, Lengyelország. Bármely szakmai kérdésben a 36 70 318 7170 telefonszámon állunk rendelkezésre.

Autómatrica, autófólia

Autómatrica, autófólia

Autó és motor matrica cégeknek és magánszemélyeknek, hölgyeknek és uraknak, autóparkok részére egyaránt országosan. Vállaljuk virágos, nonfiguratív, sport tuning, logó és egyéb autómatricák megtervezését és kivitelezését felragasztással együtt garanciálisan. Ezen kívül teherautó, kisbusz, buszok, repülő, hajó, vitorlás és sárkányrepülő matrica kedvező áron.

Kári-Ker 97 Kft.

Kári-Ker 97 Kft.

Reklámdekorációval foglalkozunk a tervezéstől a kivitelezésik egyben! A kulcstartótól, a gravírozott tárgyaktól elkezdve a táblák, hímzett logóval ellátott ruháktól a táblák és autódekorációkig. Készítünk tejes arculatot is a névjegykártyától a weboldalakig. Termékeinket a legkorszerűbb eszközökkel készítjük a lehető legjobb minőség elérése érdekében.

Autómatrica Pécs

Autómatrica Pécs

Cégünk digitális színes nyomtatást vállal, akár poszter, akár plakátról van szó. Emellett molinó és egyéb reklámtábla tervezését kivitelezését vállaljuk. Kültéri irodák kirakatdekorációja, megállítótábla és egyéb marketingeszköz, nem jelent problémát számunkra. Alacsony áron, magas színvonalon és minőségben dolgozunk. Várjuk ajánlatkérését!

 Jármű dekoráció

Jármű dekoráció

Kis- és nagy formátumú nyomtatás kültérre és beltérre, vízál kommunikációs nyomatok gyártása, autódekorálás, plakát ? poszter - ponyva ? molinónyomtatás, öntapadó- fólianyomtatás, digitális, szita, és ofszet technológiákkal. Élvilágító táblák, lézer gravírozott dekorációs elemek. Közvetett nyomtatási eljárás, amelynek során egy gumihenger közvetítésével kerül a festék a papírra. Az nyomólemezt az ofszet nyomógép formahengerére feszítik. A festék a forma nyomóelemeiről a gumihengerre, majd onnan a gumihengerrel érintkezésben lévő papírfelületre, plakátra kerül.

Hirdetés
Autóreklám kivitelezés

Autóreklám kivitelezés

A Betűgyár Szolgáltató KFT több, mint 10 éve foglalkozik reklámgrafikák készítésével. Autók, céges járműflották arculathoz illő, egyedi dekorációját vállaljuk. Teljes járműparkok reklámfóliázását is elvégezzük, amennyiben igényt tart arra, hogy járműveit ily módon is felhasználja. Termesztetésen a reklámokon túl non-figuratív design elemeket is tudunk készíteni, hogy egyedi varázsoljuk autóját!

CarCustoms - Fényszórófólia

CarCustoms - Fényszórófólia

CarCustoms Fényszóró fólia! Újdonság Magyarországon! Minden típushoz, hogy kocsija ne csak egy legyen a sok közül. Könnyen illeszthető az íves és tört felületekhez is. Véd a felverődések okozta törésektől és repedésektől. A lámpa fényének 95%-át átengedi, adott esetben akár a fényhatást is javíthatja. Ragassza indexre, fényszóróra, vagy féklámpára! A biztonságos és egyedi megjelenés garantált!

Keressen pénzt autójával

Keressen pénzt autójával

Miért adná bérbe autója felületét? - Mert minimális kötelezettségek mellett biztos és állandó pénzforrást biztosít önnek. - Mert nálunk nincs regisztrációs díj. - Mert önnek csupán annyi kötelezettsége van, hogy tartsa tisztán a gépjárművét. - A ragasztóanyag nem károsítja autójának fényezését és könnyen, vegyszerek nélkül eltávolíthatóak a reklámkampány végével.

Autóreklám - Dekoratio

Autóreklám - Dekoratio

Autóreklám bármilyen típusú céges, vagy saját autóra egyedi autódekoráció felhasználásával, kreatív ötletekkel. Az autóreklám elkészítésekor arra is törekszünk, hogy a reklámok kellően figyelemfelkeltőek legyenek, viszont mégse legyenek túlságosan tolakodók. ha felkeltettük érdeklődését tekintse meg honlapunkat!

Hirdetés
Színezhető autódekorációk

Színezhető autódekorációk

Látogasson el webáruházunkba, ahol kiválaszthatja, kiszínezheti és megrendelheti faldekorációját, autó, motor és robogó matricáját. Igény szerint színezhető öntapadós és plasztikus faldekoráció, falmatrica, faltetoválás, gyerekszoba dekoráció. Megrendelhető még számos tábla, plasztikus betű és sok más reklámdekorációs termék.

autopalyamatrica.ws - Vásároljon autópálya matricát SMS-sel

autopalyamatrica.ws - Vásároljon autópálya matricát SMS-sel

Vásárolj kényelmesen, gyorsan és biztonságosan autópálya matricát! Miért állnál fölöslegesen sorban a benzinkutaknál? SMS-ben pár perc alatt elintézheted a vásárlást! Az autópálya-matrica vásárlásról, az előtte egyetlen egyszer szükséges regisztrációról bővebben az autopalya-matrica.ws oldalon olvashatsz. Az Autópálya matrica weboldal SMS-sel a legolcsóbb e-matrica vásárlását teszi lehetővé regisztrált felhasználóinak, akár külföldről is! Az e-matrica érvényességi ideje 4 napos: érvényes a vásárlás napjára és további három napra (összesen 4 egymást követő naptári napra), kizárólag a D1 díjkategóriára. Heti: érvényes a vásárlás napjára és további kilenc napra (összesen 10 egymást követő napra). Havi: a vásárlás napjától a következő hónapban számát tekintve a vásárlás napjával megegyező nap 24. órájáig; ha ez a nap a lejárat hónapjában hiányzik, a hónap utolsó napjának 24. órájáig. Kérjük, hogy időben - az autópályára történő felhajtás előtt - gondoskodjon a szabályos autópálya-használathoz szükséges matrica megvásárlásáról! Jármű kategóriák A gépjármű és a vontatmány megengedett legnagyobb össztömeg-értékét a forgalmi engedélyben szereplő hatósági bejegyzés alapján kell meghatározni. D1 motoros: Motorkerékpár, 4 napos úthasználati jogosultság, minden esetben a D1 kategória árának feléért. Hosszabb időtartamra a motorkerékpárosoknak is a D1 kategóriás matricát kell megvenni.

DekoRozmár Kft. - Pécs

DekoRozmár Kft. - Pécs

Stúdiónk 2004-ben alakult Pécsett, dinamikusan fejlődő vállalkozás, reklám kivitelezéssel foglalkozik. A stúdióban dolgozó szakemberek/tulajdonosok már 20-30 éve reklámszakma különböző területein tevékenykednek. A 'klasszikus' dekorációs műhely, mely megoldja a megrendelő kéréseit a tervezéstől a kivitelezésig egy cégen belül, jó minőségben, rövid határidővel, profi gépparkkal képzett munkatársakkal. Az elmúlt években folyamatosan fejlesztettük gépparkunkat és szolgáltatási körünket.'

Dekoráció készítés

Dekoráció készítés

Növelje meg autója értékét 3M és SSpro autóüveg fóliával! Az autóüveg fóliázás a leghatékonyabb optikai tuning esztétikus külsőt kölcsönöz autójának. Védi autójában hagyott értékeit az impulzusszerű rablásoktól. Meggátolja az autóba való belátást, baleset esetén megvédi önt a tört üveg okozta személyi sérülésektől. A karcállóréteggel ellátott színstabil üvegfóliák kellemes hőmérsékletet biztosítanak télen-nyáron. Megszűri a nap káros UV-sugarait, ezért nem fakul ki autója kárpitja. Akár 7 év garanciával is!

iPixel- Autódekoráció

iPixel- Autódekoráció

IPixel Nyomda és Grafikai Stúdiónkban autók teljeskörű és kreatív dekorálását vállaljuk. Autó amtrica és autó fólia mind megtalálhatóak kínálatunkban. Rövid határidővel, minőségi kivitelezésű munkákkal állunk megrendelőink szolgálatára és a tervezéstől, a fóliák és matricák legyártásán keresztül a kihelyezésükig mindent elvégzünk.

Wellness Design Stúdió

Wellness Design Stúdió

Vállalati gépjárművek ma már elképzelhetetlenek céges arculatba illeszkedő feliratozás vagy logó nélkül, hiszen így nagyon olcsón juthatunk olyan reklámhoz, amely folyamatos mozgásával nagy területekre képes eljuttatni az információt. mai kor igényeinek megfelelően rengeteg színű és típusú PVC öntapadós matricát, fóliát lehet beszerezni, így teljesen arculati színekbe és formavilágba illeszekdő gépjármű dekorációt tudunk létrehozni. Az autók dekorálását a tartalomtól és a céltól függően három alapvetően eltérő típusú fóliából végezzük. Kampányszerű reklámoknál könnyen visszaszedhető, közepes élettartamú (3 éves), tartós felhasználás esetében nagy tapadású, hosszú élettartamú (10 éves), míg teherautók ponyváira külön e célra kifejlesztett rugalmas - ponyva matrica - öntapadós matricát használunk fel. Széles formátumú (137 cm) vágó- nyomtató gépünk segítségével kamionok, teherautók nagy felületeire is könnyen, gyorsan és hatékonyan tudunk dolgozni.

Motorháztető Sárkány Matrica

Motorháztető Sárkány Matrica

Célunk, hogy a vagyonvédelem, dekoráció és takarítás szakterületeken olyan többlet értéket nyújtsunk, amelynek eredménye képen, megbízható partnereivé válhatunk megrendeloinknek. Az itt megrendelhető termékek a Szoltrend Dekor Kft. termékeinek csak egy részét tartalmazzák. Amennyiben az ön által keresett terméket az itt felsorolt listán nem találja, kérem keressem fel minket elérhetőségeink valamelyikén. Bármilyen egyedi dekorációs munkát igényeinek megfelelően elkészítjük. Az online mergendeléshez regisztráció szükséges!

Viper csík

Viper csík

Ugye te is akarsz ingyenes matricát? Az oldaldekor szettekhez és a viper csíkokhóz 2500 ft értékben válaszhatsz matricát! Válaszd ki itt a legjobb Drift matricát tölst ki a megrendelőlapot és küldd el nekünk egy kattintással!

Tuti menü